Ideea Brodate.ro s-a născut din pasiunea pentru tradițional. Broderia este o artă și tinde să atingă perfecțiunea. Unduirea de imagini și culori, în neînchipuite forme, plac ochiului și oferă siguranța unui lucru foarte bine făcut. Broderia este cea mai populară dintre toate tehnicile de înfrumusețare a îmbrăcămintei.

Brodate.ro aparține Asociației Tradiții Textile, cu sediul în localitatea Hăpria, nr. 201, Comuna Ciugud,județul Alba, și oferă o gamă variată de produse brodate tradițional, pe materiale textile de calitate, în special din pânză topită de bumbac, in și cânepă. Piața textilă este foarte bogată, unele dintre produsele confecționate fiind de calitate îndoielnică. Materia primă, pânza, are un rol foarte important în produsul nou confecționat. În primul rând oferă sănătate, durabilitate și eleganță. La toate acestea, se adaugă linia perfecțiunii, și anume: broderia. Gama variată de produse, pe care Asociația Tradiții Textile le oferă, poate fi văzută la categoria Produse sau în magazinul nostru din Alba Iulia, Bulevardul Transilvaniei, nr. 24.

În zilele noastre, broderia computerizată reprezintă o evoluție firească în industria textilă. Această tehnică beneficiază de o serie de avantaje:

• Rămâne clară chiar dacă produsele se spală sau se curăță chimic, așa cum se întâmplă cu cele inscripționate prin alte metode. De multe ori, obiectele vestimentare se uzează, iar broderia rămâne intactă.
• Folosim mașini de brodat computerizate, iar ața de cusut este de cea mai bună calitate și poate reproduce operă de artă sau logo-ul dvs. pe articole textile.
• Dacă doriți să faceți reclamă zi de zi companiei dvs., logo-ul companiei poate să fie purtat de oameni zilnic pe tricou, geacă, hanorac, căciulă, șapcă etc.
• La evenimente speciale (botez, ziua îndrăgostiților, zile de naștere sau de onomastică etc), un obiect brodat poate fi oricând un dar de suflet foarte apreciat.
• Purtând o îmbrăcăminte brodată, avem automat o imagine extrem de profesională și un look sofisticat.

Dacă se dorește un logo sau o imagine brodată, avem nevoie de un format electronic JPEG, BMP, PNG, AI, EPS, CDR a ceea ce se dorește brodat. Acestea trebuie sa fie mai întâi transformate într-un format pe care mașina de brodat să-l poată citi (se va revectoriza imaginea) și transforma in broderie, cât și dimensiunea la care se dorește broderia.

PREȚUL avantajos se bazează pe numărul de ÎMPUNSĂTURI și nu pe SUPRAFAȚĂ, în funcție de mărimea și de detaliile imaginii brodate si variază în funcție de numărul de bucăți și de complexitatea programului de broderie.