www.brodate.ro este un site aflat sub administrarea Asociației Tradiții Textile. Plasarea unei comenzi pe sit-ul nostru reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din sectiunea prezenta.

Informatiile furnizate catre Asociația Tradiții Textile sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. Asociația Tradiții Textile nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. Asociația Tradiții Textile isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii și de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Preturile sunt actualizate si includ TVA. Preturile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora. Produsele livrate sunt insotite de factura fiscala sau bon fiscal.
Asociația Tradiții Textile este identificata prin urmatoarele date:
email:contact@brodate.ro, Cod unic de inregistrare: 34307833, Sediu: Loc. Limba, Com. Ciugud, str. Principala, nr.43, jud. Alba, telefon 0766701347.

CUM COMANZI
Procesul de comanda este compus din urmatorii pasi: Creeaza un cont, folosind o adresa de e-mail valida. Ai grija sa completezi datele de contact cat si adresa de livrare in sectiunea contul meu. Selecteaza produsele dorite si apasa pe butonul “Adauga in cos”. In cazul in care doresti sa te abonezi, selecteaza datele pentru livrare si Trimite comada.

LIVRARE SI PLATA
Livrarea se face prin curier rapid. Coletul ajunge direct la adresa dumneavoastră într-un timp scurt (24 – 48 ore – în zilele lucrătoare). Costurile pentru transport vor fi comunicate după finalizarea comenzii, ele fiind diferite în funcție de distanță.

Livrarea în UE și înafara UE se face prin Poșta Română, (5-14 zile). Costurile pentru transport vor fi comunicate după finalizarea comenzii, ele fiind diferite în funcție de distanță.
Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dvs. este greșită, etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân la curierul zonal 3 zile, după care revin la Expeditor.

Pentru mărimile aflate încă în lucru, termenul de livrare este de 3-4 săptămâni.
Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de nerespectarea comenzilor de către furnizori și terți, accidente rutiere, calamități naturale sau alte motive ce pot interveni.

DREPTURI DE AUTOR
Continutul site-ului www.brodate.ro – texte, imagini, grafica web, scripturi, programe, baze de date, precum si materialele ce fac obiectul comunicarilor prin email – apartine Asociației Tradiții Textile si tertilor sai (furnizori, parteneri, colaboratori), fiind protejat de legea drepturilor de autor si cea a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala.
Utilizarea sau reproducerea oricaror elemente din cele enumerate mai sus, fara acordul scris prealabil al , se pedepseste conform legilor in vigoare. Asociația Tradiții Textile respecta dreptul la proprietea intelectuala a tertilor; in cazul in care considerati ca www.brodate.ro contine informatii ce incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de email: contact@brodate.ro

RETURNAREA PRODUSELOR
Asociația Tradiții Textile poate solicita returnarea produselor în urmatoarele situații:
1. Coletele prezintă deteriorari severe;
2. Produsele au fost livrate / facturate greșit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat, iar Consumatorul va refuza recepția. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire, iar, dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de client.
3. Produsele prezintă defecte de fabricație;
4. Produsele au mărimi eronat comandate de către Client;
5. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunța la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. De asemenea, în conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii produsului/produselor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. În acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cădea, conform legii, în sarcina Clientului.
6. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, clientul va plati diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de client.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Asociația Tradiții Textile certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Asociația Tradiții Textile garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Asociația Tradiții Textile pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
Asociația Tradiții Textile poate partaja datele personale cu terti (firmele de curierat, procesatorul de plati online, importatorul/distribuitorul produselor comandate de dvs) in vederea furnizarii serviciilor la standarde cat mai inalte. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Asociația Tradiții Textile are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate; servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dvs. determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa Asociația Tradiții Textile, Loc. Limba, Com. Ciugud, str. Principala nr. 43, jud. Alba sau pe email la adresa contact@brodate.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Asociația Tradiții Textile utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia Asociația Tradiții Textile, este periodic analizata in privinta securitatii.